Rakennusten pohjatyöt ja muut alan palvelut Paimiossa

Paimion Konetyö ja Maansiirto tarjoaa ehdottoman osaavaa maanrakennuspalvelua. Toteutamme rakennusten pohjatyöt, purkutyöt, kaivinkoneurakoinnit ja muut maansiirto- ja maanrakennuspalvelut. Käytössämme ovat Bobcatit, jolla hoituvat näpsäkästi monet maansiirtotyöt. Lue lisää Bobcat-urakoinnista. 

Rakennusten pohjatyöt

Hoidamme rakennusten pohjatyöt luotettavasti ja sovitussa aikataulussa. Jotta rakennuksesi saa parhaat mahdolliset lähtökohdat, hoidamme rakennusten pohjatyöt oikeaoppisesti taidolla. Olethan tutkituttanut tulevan rakennuksesi maaperän? Maaperätutkimuksella saadaan arvokasta tietoa maaperästä. Maaperä vaikuttaa mm. siihen, kuinka syvälle perustukset on kaivettava.

Pihatyöt

Haaveiletko kauniista kivetyksestä pihaan? Me rakennamme kestävän perustan! Vai haluaisitko muokata pihasi ilmettä pitkälti? Kutsu meidän maansiirtotöihin. Hoidamme myös lumityöt ja lumen poisajot, sekä muut pihatyöt. 

Purkutyöt

Seisooko tontillasi purkukuntoinen rakennus? Kutsu meidät ilmaiselle arviolle. Annamme arvion purkutyön kustannuksista. Itse purkutyön toteutamme nopeasti, siististi ja perusteellisesti. Kysy lisää.

Rakennusten salaojitukset ja lumen poisajot

Rakennusten salaojitukset ja sadevesijärjestelmät

Rakennuksen salaojitus hoituu ammattilaiselta oikeaoppisesti. Jotta rakennukseesi ei iskisi suuria summia nielevä kosteusvaurio, muistathan tilata salaojituksen. Salaojitus estää mm. sadevesien valumisen kellariin tai perustuksiin. Yleensä salaojitus tehdään perustusten rakentamisen yhteydessä. Asennamme myös sadevesijärjestelmät. Sadevesijärjestelmä kuljettaa katon ja piha-alueen vedet pois.

Jätevesijärjestelmien asennus

Jätevesijärjestelmillä suojataan ympäristöä ja ympäristön ihmisiä. Jätevesijärjestelmän asennus vaatii, että asentaja tuntee tuotteen. Olemme asentaneet useita jätevesijärjestelmiä, luotettavasti. Kysy meiltä tarjous jätevesijärjestelmän asentamisesta.

Suosittele meitä

kaivinkoneurakointi

Yhteystiedot

Paimion Konetyö ja Maansiirto
Paimiontie 189
21530
PAIMIO
info@kaivuut.fi
www.kaivuut.fi

Ota yhteyttä, kun tarvitset maanrakentajaa

Lähetä meille tarjouspyyntö ja annamme arvion työn kustannuksista. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian.