Maansiirto ja muu Bobcat-urakointi Varsinais-Suomessa

Maansiirto, pihatyöt ja lumityöt hoituvat Bobcat-urakointina näppärästi. Paimion Konetyö ja Maansiirto toimii Paimiossa ja lähialueilla. Bobcat on kätevä pienkaivinkone, jolla kulku ahtaisiinkin paikkoihin hoituu näppärästi. Pienestä koostaan huolimatta se on tehokas maansiirto- ja maanmuokkauskone, jolla saadaan hoidettua isotkin kaivuutyöt. Jos pihasi tai kulkutie tontillesi on hankala, haluat säästää pihapiiriäsi tai toivot nopeaa urakointia, pyydä Bobcat-urakoija paikalle!

  • Bobcat on pieni ja tehokas.
  • Bobcat hoitaa maansiirto- ja rakennustyöt hallitusti.
  • Ei vahingoita pihaa.

Viherrakentaminen ja pihatyöt

Miltä pihasi näyttää? Olisiko aika pienen freesauksen? Tarjoamme viherrakentamisen palvelut Varsinais-Suomen alueella. Tasoitamme maat ja hoidamme kaiken kuntoon. Toteutamme myös pihatöitä, kuten lumien ajamista talvisin.

Maansiirtotyöt

Olipa kyseessä rakennusten pohjatyöt tai muut maansiirtotyöt, voit luottaa meihin. Kutsu meidät ilmaiselle arviokäynnille. Annamme realistisen arvion työnkustannuksista, liioittelematta. Kustannusarvion pyytäminen ei sido palvelun ostoon. Ota yhteyttä!

Bobcat-työt runsain lisävarustein

Bobcatiin on mahdollista liittää useita eri lisäosia, joiden avulla voidaan toteuttaa monipuolisia töitä. Omistamme runsaasti lisävarusteita. Kysy meiltä tarjous urakkaasi!

Suosittele meitä

kaivinkoneurakointi

Yhteystiedot

Paimion Konetyö ja Maansiirto
Paimiontie 189
21530
PAIMIO
info@kaivuut.fi
www.kaivuut.fi

Ota yhteyttä, kun tarvitset maanrakentajaa

Lähetä meille tarjouspyyntö ja annamme arvion työn kustannuksista. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian.